Downloads voor hergebruik

We nodigen je van harte uit om de middelen/uitingen van zowel de campagne Voorbereid op het CVB als onze samenwerkende partijen te hergebruiken. Zo benadrukken we onze onderlinge samenwerking in de Nederlandse havens. Alleen samen voorkomen we vertragingen.

Infographic Versnel het CVB

Bekijk stap voor stap de voordelen van het werken met een voorafaangifte + automatisch aanbrengbericht.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Presentaties downloaden

De komende periode vertellen ketenpartners regelmatig over de impact en benodigde voorbereiding voor het CVB. Wil je de presentaties nog eens rustig nalezen. Dat kan hier!

Presentatie Portbase – procesflow CVB

Emailbanner

Voorbereid op het CVB heeft een banner die je kunt hergebruiken in je e-mailhandtekening. Lees hier hoe je een e-mailhandtekening met logo (of banner) in Outlook/Office maakt.

Let op: vergeet niet om de afbeelding door te linken naar www.voorbereidophet cvb.nl of een specifieke pagina. Ook dit staat bij de uitleg.

Fotografie

De Voorbereid op het CVB campagnebeelden kan je hergebruiken onder vermelding van: “Foto: Voorbereid op het CVB / Danny Cornelissen”

Informeren en activeren markt

Door samen partijen te informeren en te activeren om zich goed voor te bereiden, zijn alle ladingstromen steeds snel naar het achterland te vervoeren. Bekijk de activiteitenlijst (per 1 september 2021) van de Voorbereid op het CVB-partners. Met regelmaat werken we de lijst bij.