Zo helpt Portbase je

Via het Port Community System van de Nederlandse havens biedt Portbase je meerdere oplossingen om na de introductie van het CVB met de juiste goedereninformatie je nadere aangiften in te dienen, triggers in te bouwen voor het automatisch insturen van je aanbrengberichten van de voorafaangiften en het efficiënt organiseren van het verdere vervoer. Je IT-afdeling of softwareleverancier kan dit voor je inbouwen in je douanesoftware. Zo verlies je nooit tijd en krijg je altijd op de snelste manier je CVB.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Dataservice Losbevestiging

Voor de container- en ferrysector

API voor het real-time losmoment van de container/trailer. De meest betrouwbare trigger die bevestigt dat je lading op de kade staat.

Service Cargo Tracker

Voor de container- en ferrysector

API voor volledig zicht op de status van verwachte schepen, de ATA schip, het losmoment, de douanestatus en het vertrek vanaf de zeeterminal. De ATA schip gebruik je als trigger voor het automatisch insturen van het aanbrengbericht

Service Cargo Controller

Voor de container- en ferrysector

API met aanvullend op Cargo Tracker de juiste goedereninformatie (B/L, gewicht) voor je nadere aangiften. Vanuit Cargo Controller zet je bovendien direct de juiste Portbase-vervolgacties in gang. De ATA schip in de service gebruik je als trigger voor het automatisch insturen van het aanbrengbericht.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen