CVB Keuzehulp helpt je op weg

Er bestaan meerdere manieren om het CVB te verkrijgen van de Douane. De basisoplossing is dat je met het indienen van de nadere aangifte wacht totdat het schip in de Nederlandse haven is. Veel sneller en efficiënter is het gebruik van een voorafaangifte. Zo kunnen jij en de Douane optimaal vooruitwerken. Het enige wat bij aankomst van het schip dan nog moet gebeuren, is het bevestigen van de voorafaangifte met een aanbrengbericht. Dit is op verschillende manieren eenvoudig te automatiseren. Wat past het beste in jouw situatie? De CVB Keuzehulp helpt je om de juiste keuze te maken.

Zo helpt Portbase je

Via het Port Community System van de Nederlandse havens biedt Portbase je meerdere oplossingen om na de introductie van het CVB met de juiste goedereninformatie je nadere aangiften in te dienen, triggers in te bouwen voor het automatisch insturen van je aanbrengberichten van de voorafaangiften en het efficiënt organiseren van het verdere vervoer.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van bezoekers in kaart te brengen, te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Voorkeuren aanpassen